RING OSS - 0640-101 94

Lyft Jämtland

RING OSS - 0640-101 94

Lyfttjänster

Vi kan hjälpa med olika lyft

Behöver du kunna nå högt för att kanske nå en vindskiva på huset? Eller reparera elen på belsyningen, eller arbeta på fasaden? Då kan du hyra en lift, mobil- eller lyftkran från oss så att du når den höjd du behöver. Vi transporterar lyftkranen till dig och ser till så du står säkert och stabilt på marken. När sedan arbetet är klart, kommer vi och tar hem den igen. På så sätt ser vi till så att du slipper köpa in en kran du egentligen inte behöver för ditt arbete. Då behöver du inte heller skapa utrymme för förvaringen av liften, mobil- eller lyftkranen för renoveringsarbetet.

Oroar du dig över säkerhet?

Vi tänker ständigt på säkerheten, både på din som är kund, och på vår egen säkerhet när vi hjälper till med lyft i Jämtland av olika slag. När vi arbetar med så pass tunga och stora lyft, är det mycket viktigt att lyftkranarna fungerar som det är tänkt att de ska. Därför har vi under åren samlat på oss så mycket erfarenhet som det bara går.

Vi värnar om din säkerhet

Vi har även sett till att skaffa oss kunskap om hur väder och vind kan påverka en lyftkran, hur det material som ska lyftas kan påverkas av själva rörelsen. Här handlar det om en ganska enkel men viktig matematik; jordens dragningskraft i förhållande till materian som ska lyftas. Ni vet, Newtons lag om massa i kubik i förhållande till den kraft som krävs för att lyfta den. Vi är därför medvetna om hur det fungerar och tänker på att kunna utföra så smarta och säkra lyft det bara går. Med vår erfarenhet och kunskap om hur säkra lyft bör gå till, ser vi till att handskas varsamt med det som ska lyftas.

Ta kontakt och få en kostnadsfri offert för det lyft du behöver i Jämtland.

Byggare som jobbar på fasad